Våra program

Barn- och fritids­programmet

Alla minns sin första favoritlärare eller ledare. Vill du bli den personen för andra? Hos oss får du alla verktyg du behöver för att jobba med barn och unga, men även vuxna. Stor vikt läggs vid att du får utveckla ditt eget personliga ledarskap.

Ekonomi­programmet

Vad gör ett företag framgångsrikt? Vad gör att en aktie stiger eller sjunker i värde? Hur går en rättegång till egentligen? Det och mycket mer kommer du att få ta reda på under dina tre år på Ekonomiprogrammet.

Försäljning- och serviceprogrammet

Vad är god service? Hur skiljer det sig till exempel att sälja något i en fysisk butik jämfört med en nätbutik? Har kunden verkligen alltid rätt? Hos oss får du lära dig om försäljning, service och marknadsföring, i både teori och praktik.

Introduktions­programmet

Behöver du läsa i kapp en eller ett par kurser för att bli behörig att komma in på det program du vill gå? Eller har du behov av särskild anpassning i dina studier? Vi lägger stort fokus på din personliga situation och det första som händer när du börjar hos oss är att vi tar fram en individuell studieplan. Våra pedagoger möter dig på den nivån du är för tillfället, och hjälper dig att utvecklas vidare.

Natur­veten­skaps­programmet

Är du nyfiken och gillar att lösa problem genom logiskt tänkande? Här kommer du bli utmanad och lära dig tänka kritiskt inom naturvetenskapens alla ämnen.

Restaurang- och livs­medels­programmet

Gillar du när det är högt tempo och många bollar i luften? Är du social och serviceinriktad samt tycker det är roligt att möta många människor? På restaurang och livsmedelsprogrammet får du en utbildning som kombinerar ditt intresse för matlagning och bakning med såväl praktiska som teoretiska studier.

Sam­hälls­veten­skap­liga programmet

Förstå världen genom att förstå människan. Vad är det som gör att vi tycker, tänker och agerar som vi gör? Hur påverkar vi samhället och hur påverkar samhället oss?

Vård- och omsorgs­programmet

Är du en person som ger en hjälpande hand till den som behöver? Är du dessutom intresserad av hälsa och medicin? Här utbildas du till att vårda och hjälpa människor i alla möjliga situationer.